Book et uforpligtende mødeTak for din besked

Vi kontaker dig snarest på telefon:

Der er sket en teknisk fejl.

Beskeden kunne ikke blive sendt til os

Prøv igen eller send os en email på

Vi glæder os til en uforpligtende snak om din digitale fremtid

Uffe Sørensen, CEO

Uniconta ERP

Om Uniconta

Uniconta er et moderne cloudbaseret økonomisystem. Udviklet af den samme mand, der skabte systemer som Microsoft Dynamics C5 og Dynamic AX.

 

Uniconta er en app. Du anvender den på samme måde som Microsoft Office, og den fungerer perfekt på både PC og Mac. Alt data bliver gemt i skyen, så I opnår maksimal hastighed og slipper for ventetid. I får et enkelt og velfungerende system, som er let at tilpasse til netop jeres virksomhed.

 

Som Uniconta partner har Retus udviklet en række skræddersyede løsninger. For eksempel kan vi præsentere dig for POS-løsninger med særlige funktionaliteter til butikker og fuld integration til andre systemer, fx en webshop.

Nem konvertering

Konverteringen fra Microsoft Dynamics eller e-conomic forgår enkelt og sikkert. Vi sørger for undervisning af brugerne og gør overgangen til jeres nye system let. Behøver vi at sige det: Det virker med det samme og indeholder al historik.

Prøv Uniconta

Du kan prøve Uniconta med dine egne data – helt gratis. Det giver en god fornemmelse af, hvordan det i praksis er at arbejde med de forskellige moduler og funktionaliteter.

 

Eller du kan vælge at starte helt fra begyndelsen med nye data. Det er også gratis. Du betaler ikke noget, før du vælger at tage Uniconta i brug.

Prøv Uniconta helt gratis


Læs mere om Uniconta her


Giv et kald, hvis du vil høre mere om Uniconta. Så giver vi kaffen.