Book et uforpligtende mødeTak for din besked

Vi kontaker dig snarest på telefon:

Der er sket en teknisk fejl.

Beskeden kunne ikke blive sendt til os

Prøv igen eller send os en email på

Vi glæder os til en uforpligtende snak om din digitale fremtid

Uffe Sørensen, CEO

Vores ydelser

Hos Retus arbejder vi målrettet på at simplificere digitale løsninger. Vi leverer komplette løsninger med en sammenhængende og gennemtænkt platform, som er udviklet til den enkelte virksomhed.

Vi har mange års erfaring med retail og trækker på en bred pallette af discipliner inden for løsninger til retailbranchen. Den kombination kan forløse jeres potentiale og skabe nye forretning.


Hvordan kan vi hjælpe dig? 


E-handelsplatform


Den digitale transformation har ændret dine kunders forbrugsvaner. Kunder er ikke længere loyale overfor et enkelt brand, men samler viden og skaber overblik, inden de besøger butikken. De kender produktets funktionaliteter. De ved, hvad brugerne mener om det. Og de har allerede sammenlignet priser.

 

Den virkelighed er altid afsæt for vores løsninger. Sammen arbejder vi målrettet med alle jeres kontaktpunkter til kunden. Gennem systematisk opsamling af data lærer vi kunden at kende, så I kan præsentere relevante produkter for ham eller hende. Målet er at lægge indsatsen der, hvor kunden er. Jeres kommunikation skal være personlig og individuelt tilpasset. En stærk e-handelsplatform koordinerer alle kanaler, så hver enkelt kunde oplever at blive taget i hånden, før, under og efter købet.


Implementering af ERP


Det er selvfølgelig op til jer, hvordan I vil bruge jeres tid. Vores anbefaling er at bruge den på det, som skaber mest værdi. Med en central implementering af et ERP-system til salg, køb og lagerstyring afskaffer I en lang række manuelle processer. Allerede fra dag 1 frigiver det ressourcer til at sælge mere og skabe endnu mere tilfredse kunder.

 

Retus har mere end 25 års erfaring med effektive ERP-løsninger. Det giver tryghed, når I er på udkig efter et state-of-the-art ERP-system, som er hostet i skyen og tilgængelig på alle devices. Fremtiden er serverfri - og du får fuld adgang til den med en løsning fra Retus.


Læs mere >>

Strategi og forretningsudvikling


En sund virksomhed er altid i udvikling. Derfor kan det til tider være svært at se den overordnede retning på tværs af alle afdelinger. Tanken om at udskifte vitale systemer eller arbejdsgange kan også være lidt bekymrende, fordi effekten ikke altid er nem at gennemskue.

 

Som strategisk partner på mange store digitale projekter ved vi, hvor vigtigt det er at tænke alt igennem, før du går i gang. Ud over it- og produktkendskab kan vi bidrage med generel forretningsforståelse, fordi vi kender dine udfordringer. Vi har været der selv. Baseret på dialog og tæt samarbejde udvikler vi en digital strategi på tværs af jeres afdelinger og systemer, som ikke kun optimerer jeres processer, men også gør jer klar til den digitale fremtid.

Projektledelse


Tid er en knap ressource i en travl hverdag. Derfor lægger vi vægt på nærhed og tæt kontakt i projektfasen. Ofte gør vi det ved at sidde hos jer fysisk, hvor vi i en periode fungerer som en intern udviklingsafdeling. Det giver et effektivt samarbejde, letter kommunikation med de interne interessenter og reducerer mødetid. Det er naturligvis op til jer, men det kan være en hjælp til at holde projektet på sporet.

 

Under alle omstændigheder lægger vi vægt på et tæt samarbejde. Jo bedre vi kender hinanden, jo mere inspirerer det til nye idéer og individuelle løsninger, der matcher netop jeres virksomhed. Stærke relationer og indsigt i jeres forretning er grundlaget for en lean proces og et optimalt slutresultat.

Business intelligence


Tempoet er højt i de fleste sunde virksomheder. Vi skal træffe beslutninger hurtigt, men det skal også ske på et oplyst grundlag. Derfor er det afgørende at have adgang til al information og alle nøgletal om sin virksomhed. Ikke bare historisk set, men også som et helt aktuelt snapshot i det øjeblik, hvor vi skal agere.

 

Et korrekt implementeret ERP-system giver jer adgang til 1 sekund gammelt data på alle tider af døgnet. I kan vælge præcis de nøgletal, I vil, men typisk er salgstal, finanstal, budgetopfølgning og lagerstatus relevante at kigge på dagligt. Alle informationer bliver præsenteret enkelt og overskueligt i rapporter eller på dashboards. Jeres grundlag for gode beslutninger er klar til brug.

Integration


Det er vigtigt at have en tæt dialog med jeres produktleverandører og de transportører, der får produktet frem til kunden. Endnu vigtigere er en præcis og automatiseret kommunikation, så slutkunden ikke skal vente unødigt – og ved præcis, hvornår varen bliver leveret.

 

En transportør eller en anden samarbejdspartner er blot endnu et kontaktpunkt, som skal indgå i jeres løsning. Mange leverandører har allerede en intern platform, mens andre ikke er nået så langt. Uanset hvilket setup samarbejdspartneren har, finder vi den bedste løsning til at automatisere kommunikationen mellem jer. Vi har stor erfaring i at integrere data mellem systemer. Fx ved at opsætte en portal, hvor leverandøren tilgår de ønskede data. I sidste ende er målet altid, at data kan bevæge sig automatisk mellem systemerne.

Det har været skidegodt med de her inputs fra Retus.

Det har været guld værd med en samarbejdspartner, der tør træde et skridt tilbage og spørge: ”Hvorfor?

Marc Creutzberg

Lead Developer at Fri BikeShop