Book et uforpligtende møde
Tak for din besked

Vi kontaker dig snarest på telefon:

Eller via email:

Der er sket en teknisk fejl.

Beskeden kunne ikke blive sendt til os

Prøv igen eller send os en email på

Skal vi tage en snak? Vi er klar til at hjælpe dig med at optimere din ordrehåndtering

Søren Skjelbo, Creative Director, Partner

Cases

Vi er specialiseret i web, it og strategi til retailbranchen, og der er kun en ting vi fokuserer mere på end vores kunder. Dine kunder! Vi insisterer på, at slutkunden skal være i fokus, når man vil opbygge brugervenlige og gennemtænkte løsninger.

 

Vi arbejder primært med detailvirksomheder og lægger vægt på længerevarende relationer, hvor vi skaber succesen i tæt samarbejde. Her på siden finder du nogle af vores cases.


Lige fra starten har der været kontrol med hele processen.

Retus satte sig grundigt ind i alle funktioner, krav og ønsker, som vi have.

Og så kom de med konstruktive inputs, som forbedrede resultatet i sidste ende.

Marc Creutzberg

Lead Developer at Fri BikeShop
Hos SENG arbejder vi overordnet med et komplekst varekatalog, fordi vi ønsker at give kunden friheden til selv at designe og tilpasse deres nye seng. Vores Specialister står altid klar i butikkerne og ellers er vi tilstede på kundens foretrukne kanal.

Retus har fra start sat sig grundigt ind i vores forretning og har generelt en bred forståelse af vores sortiment, vores processer og de tekniske udfordringer vi står overfor.

Med fokus på slutkunden har de formået at omsætte vores komplekse varekatalog til intuitive, overskuelige og konfigurerbare sengeløsninger.

Vores samarbejde spænder bredt og bygger på gensidig tillid og en god og konstruktiv dialog.

Martin Amstrup Bang

Daværende CEO, SENGDa FLEXA i 2018 skulle på vores største digital rejse, var vi slet ikke i tvivl om at Retus var den rette digitale partner.

Retus satte sig fra start grundigt ind i vores digitale udfordringer og skabte det nødvendige overblik over vores arkitektur og processer.

Sammen definerede vi en ny digital strategi på tværs af alle vores forretningssystemer, og efterfølgende implementerede Retus løsningerne med os.

Kasper Kjærgård

Business Development Director hos FLEXA