Book et uforpligtende mødeTak for din besked

Vi kontaker dig snarest på telefon:

Der er sket en teknisk fejl.

Beskeden kunne ikke blive sendt til os

Prøv igen eller send os en email på

Vi glæder os til en uforpligtende snak om din digitale fremtid

Uffe Sørensen, CEO

Artikler


Ny møbelkæde rydder pladen med 100% garanti mod udsalg


Artikel udgivet af Uniconta, november 2018.


alton&heim ligger i Oslo, Århus og på nettet – og fra starten af 2019 også i København. Den nye møbelkæde udfordrer de eksisterende spillere ved at tilbyde eksklusivt møbeldesign i dansk tradition til rimelige og faste priser. Samtidig lægger de vægt på bæredygtighed, høj service – fx gratis levering og tilbud om at få vognmanden til at tage den gamle sofa med til genbrug hos Blå Kors. Det handler om at gøre tingene enkle for kunden. 


”Udgangspunktet har været at rydde pladen og tænke forfra”, fortæller Henrik Althoehn Henriksen, der er direktør og partner for den nye møbelkæde. Og den filosofi gælder også valget af samarbejdspartnere, hvor valget blandt andet er faldet på økonomisystemet Uniconta til at være den kommercielle motor, der binder økonomi, lager og salg sammen. Præcis som alton&heim er det nye økonomisystem udviklet helt fra bunden. Det giver et åbent system, der er let at bruge, effektivt i drift og let at integrere med andre programmer. (mere...)


Læs hele artiklen


Retailbranchen bugner af udviklingspotentiale


Artikel udgivet af INCUBA, juli 2018.


Tre venner stiftede Retail Disruption (Skiftet navn til Retus november 2018) for to år siden og kan lige nu ikke få .Net-udviklere nok til at følge med efterspørgslen. Snart udvider de med et tredje kontor i INCUBA. 


På samme dag for lidt over to år siden tog Uffe Sørensen, Søren Just Skjelbo og Thomas Skyldahl Sørensen en dyb indånding. Efterfølgende gik de hver især ind til deres respektive chefer for at sige op.

 

Som henholdsvis IT-direktør og Web Manager i Bolia.com og Lead Developer hos e-handelsleverandøren Vertica havde trioen kort forinden arbejdet tæt sammen og været med til at udvikle og lancere en ny onlineplatform. Løsningen sikrede Bolia.com en E-handelspris for sin sammenhængende kundeoplevelse på tværs af kanaler.

 

”Vi brænder for udvikling. Og selvom der stadig var spændende opgaver, var der udsigt til, at vækst ville fylde mere fremover. Når vi nu arbejdede så godt sammen, besluttede vi os for i stedet at starte vores eget,” fortæller partner og creative director Søren Just Skjelbo. (mere...)


Læs hele artiklen


SengeSpecialisten vælger Uniconta som økonomisystem


Pressemeddelelse udgivet af Uniconta juni 2017.


Optimerer og ”sætter strøm” til deres arbejdsprocesser 


SengeSpecialisten, som er en del af Lars Larsen koncernen, har i mere end 20 år givet gode råd og solgt senge til danskerne. De ved en masse om senge, men da de ønskede at optimere og ”sætte strøm” til deres arbejdsprocesser for at frigive tid samt øge effektiviteten, valgte de at tage dialogen med Retail Disruption A/S (Skiftet navn til Retus november 2018) omkring et nyt økonomisystem.

 

Resultatet blev et skift til Uniconta, Erik Damgaards nye cloudbaserede økonomisystem, som Retail Disruption A/S implementerede. På kun 2 måneder konverterede Retail Disruption A/S ikke blot til Uniconta fra e-conomic, men opbyggede også en helt ny varenummerstruktur i samarbejde med SengeSpecialisten. (Mere...)


Læs hele artiklen