Book et uforpligtende mødeTak for din besked

Vi kontaker dig snarest på telefon:

Der er sket en teknisk fejl.

Beskeden kunne ikke blive sendt til os

Prøv igen eller send os en email på

Vi glæder os til en uforpligtende snak om din digitale fremtid

Uffe Sørensen, CEO

Vores arbejde

Vi er specialiseret i web, it og strategi til retailbranchen, og der er kun en ting vi fokuserer mere på end vores kunder. Dine kunder! Vi insisterer på, at slutkunden skal være i fokus, når man vil opbygge brugervenlige og gennemtænkte løsninger.

 

Vi arbejder primært med detailvirksomheder og lægger vægt på længerevarende relationer, hvor vi skaber succesen i tæt samarbejde. Her på siden finder du nogle af vores cases.

Hos Flexa går design og brugervenlighed hånd i hånd - samtidig ønsker vi at tilbyde vores kunder et oplevelsesunivers som understøtter hele vores designkoncept.
Retus har været en kompetent sparringspartner når design, User Experience og teknik skulle mødes.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med Retus i fremtiden.

Anne Østrup Hansen

International Marketing Manager hos FlexaworldHos SengeSpecialisten arbejder vi overordnet med et komplekst varekatalog, fordi vi ønsker at give kunden friheden til selv at designe og tilpasse deres nye seng. Vores Specialister står altid klar i butikkerne og ellers er vi tilstede på kundens foretrukne kanal.

Retus har fra start sat sig grundigt ind i vores forretning og har generelt en bred forståelse af vores sortiment, vores processer og de tekniske udfordringer vi står overfor.

Med fokus på slutkunden har de formået at omsætte vores komplekse varekatalog til intuitive, overskuelige og konfigurerbare sengeløsninger.

Vores samarbejde spænder bredt og bygger på gensidig tillid og en god og konstruktiv dialog.

Martin Amstrup Bang

CEO, SengeSpecialisten

Da FLEXA i 2018 skulle på vores største digital rejse, var vi slet ikke i tvivl om at Retus var den rette digitale partner.

Retus satte sig fra start grundigt ind i vores digitale udfordringer og skabte det nødvendige overblik over vores arkitektur og processer.

Sammen definerede vi en ny digital strategi på tværs af alle vores forretningssystemer, og efterfølgende implementerede Retus løsningerne med os.

Siden vi lancerede vores nye digitale platform har vi fået masser af anerkendelse og vi glæder os enormt meget til at bygge videre på den sammen med Retus.

Kasper Kjærgård

Business Development Director hos FLEXA